L'ús del correu

La missatgeria electrònica és l'eina de relació més empresa entre les empreses. És important tenir presents les següents puntualitzacions:

  • Sobre els correus múltiples: El sistema ha estat dissenyat de forma expressa de manera que no es puguin fer correus múltiples per tal que la xarxa no s'ompli de SPAM. Per tant és important recomanar als alumnes que siguin selectius amb els seus correus i que escullin empreses objectiu, fins i tot que procurin personalitzar-los segons el destinatari perque això pot afavorir les vendes.

Per exemple: "Sabem que la seva empresa es dedica a l'hosteleria, i per tant els pot interessar el següent material de prevenció de riscos específic per al seu sector".

  • Sobre els correus importants: Quan es rep un correu considerat important cal clicar l'estrella que hi ha al costat. El correu passarà a la carpeta "Correus importants", i això permetrà filtrar els correus que es volen respondre de manera prioritària.
  • Sobre la resposta als correus. En general es recomana contestar els correus, encara que sigui amb una frase de cortesia.

D'altra banda, per tal que la gestió dels missatges de correu sigui més còmoda i àgil, es poden classificar els missatges de correu en carpetes.

Creació i gestió de carpetes

Des de la safata d'entrada, a la barra lateral teniu una secció que es diu Carpetes. Si cliqueu a Afegir carpeta, podeu crear noves carpetes on classificar els vostres missatges.
Sobre una carpeta ja existent, podeu clicar al llapis o a la creu per a renombrar-la o esborrar-la respectivament.
Tingueu en compte que si esborreu una carpeta que conté missatges, aquests tornaran a la safata d'entrada.

Desar un missatge en una carpeta

Per a desar un missatge a una carpeta, arrossegueu el missatge agafant-lo per la part esquerra (on hi ha uns puntets), i deixeu-lo anar a sobre la carpeta corresponent. Veureu que la carpeta s'il·lumina quan hi teniu el missatge a sobre. Un cop la deixeu anar, el missatge desapareixerà de la safata d'entrada.
Per a consultar els missatges de la carpeta, cliqueu sobre el nom de la carpeta.

Treure un missatge d'una carpeta i tornar-lo a la safata d'entrada

Per a des-classificar un missatge (tornar-lo a la safata d'entrada des d'una carpeta), feu clic a la carpeta on es troba el missatge. Un cop dins, arrossegueu el missatge fins a "Safata d'entrada" a la barra lateral. El missatge tornarà a estar a la safata d'entrada.